Список болезней
Главные новости
Характеристика пластиковых окон
Сегодня нет иного материала, который бы заменил ПВХ при производстве оконных профилей. Все профильные рамы из ПВХ отвечают нужным требованиям качества. Теплопроводимость рам минимальна, т.е.
Переработка отходов пластика железа химикатов строительного мусора и др

Захоронение мусора осуществляется на полигонах, в подземных изоляторах и хранилищах, также промышленные отходы используют для заполнения карьеров при рекультивации.

Проводится активное освоение и внедрение производства без отходов, однако полный переход на безотходное производство на сегодняшний день считается неосуществимой мечтой.

Дисплазия у собак
Когда крупные суставы собаки подвергаются дисплазии, то получает развитие остеоартроз. Это связано с несоответствием трущихся друг о друга поверхностей, которое приводит к непозволительному давлению. 
Последствия маммопластики
Последствия маммопластики
«Делать или не делать?» - вот в чём вопрос... О, как мы все хотим быть красивыми! Порой ради этого женщина может даже лечь под нож... Глядя на знаменитых актрис, ставших гораздо красивее, чем прежде, не без помощи пластического хирурга, дамы начали задумываться о том, чтобы последовать их примеру.
Настало время купить долговечную офисную мебель
Практически во всех компаниях стоит всевозможная офисная мебель. С этим не поспоришь. В любом офисе стоят письменные столы, полки для документов, диваны для посетителей и так далее.
Архив новостей
  • Корректируй фигуру с помощью липосакции
  • Выбирайте ЗАГС и обслуживающий персонал для свадьбы не выходя из дома
  • Обследование и назначение лечения после рака молочной железы
  • Гипофиз
  • Двери из дерева: благородство, изыск, красота

  • Показать все
    Кадендарь
    «     Август 2013    »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
     
    Архив новостей
    Архив новостей
  • Тотальная недостаточность клапанного аппарата большой подкожной вены
  • При недостаточности клапанов большой подкожной вены
  • Лечебный и профилактический эффект у больных
  • В острой стадии венозного тромбоза
  • Повышая венозный тонус
  • Методика лечения тромболитической смесью
  • Перед началом трансфузии стрептокиназы
  • Тромболитическая терапия
  • Перед процедурой кожу тщательно протирают
  • Более выраженной, чем у гепарина, антикоагулянтной активностью отличаются гирудин

  • Показать все
    Властивості вітамінів


    Як часто ми задумуємося на тим, що ми споживаємо? Та чи знаємо ми які вітаміни в чому містяться і на скільки вони корисні? Так от до вітамінів групи А належать вітаміни А1, А2, ретинен 1, ретинен 2, кітол, неовітамін А, ангідровітамін А. вітаміни групи А корисні людям при курячій сліпоті, при повільному загоюванні ран, при слабкому та ламкому волоссі, при роздвоєнні нігтів. Також вітаміни групи А корисні для людей, у яких є солі у нирках та жовчному. Каротин міститься в петрушці, листках салату, в капусті броколі, також в томатах, червоному перці, в абрикосах, шипшині. Вітамін А нормалізує стан шкіри, покращує зір, робить ясна здоровими, з його допомогою швидше загоюються рани, відновлюється кров.

    Вітаміни групи В, такі як тіамін, анейрин, аневрин корисні при авітамінозі. Вони у великій кількості містяться у житньому хлібові, у висівковому, у моркві та у гречці. Добре впливають на психічний стан людини. Рибофлавін та лактофлавін корисні при анемії, при інфекціях в очах. Їх багато в пивних дріжджах, в молочних продуктах та яйцях, в яблуках та м’ясі барана. Дуже корисні ці вітаміни для слизової оболонки та кровотворних органів. Вітаміни В3 містяться у великій кількості в картоплі, в курятині та пивних дріжджах. Вони добре посилюють кровообіг, захищають шкіру від ультрафіолету. В6 міститься в рибі та в яєчних жовтках. В12 корисно вживати при слабкості, при анемії. Вітамін В12 міститься в чорносливі, винограді, в жовтках, багато його в чорній смородині. Також вживаючи кисло-молочні продукти можна одержати необхідну кількість цього вітаміну. Він сприяє росту клітин, допомагає створенню червоних тілець. В12 життєво важливий для вагітних. Вс, М, калієва кислота містяться у шпинаті, дріжджах та грибах. Необхідні при білковому обміні.

    Вітамін Н, біотин потрібно вживати при авітамінозі та надмірній діяльності сальних залоз, при випадінні волосся. Міститься цей вітамін у горіхах, кукурудзі, моркві, яєчних білках, печінці та молоці. Покращує стан волосся, нормалізує роботу залоз, позитивно впливає на стан шкіри.

    Вітамін С, аскорбінова кислота корисна при апатії, при ослабленості ясен, повільному загоюванні ран. Аскорбінова кислота міститься у лимонах, апельсинах, шипшині, чорній смородині. Велика кількість вітаміну С міститься в солодкому перці, полуницях, навіть у свіжій та квашеній капусті.

    Також при авітамінозі та ламкості нігтів та слабкості кісток корисні вітаміни Д, К та F. Вітаміни Д містяться в олії. З вітаміном Д потрібно дотримуватись норми. Вітамін F також міститься в рослинних оліях. Добре впливає на стан нігтів та волосся. Вітамін К міститься в зеленій цибулі, горошку, печінці та квасолі. Нормальна кількість його в організмі допомагає краще загоюватись ранам, покращує роботу печінки.

    Вітаміни U в соці капусти, добре допомагають при виразці шлунку. Вітаміни Е покращують серцеву діяльність, запобігають старінню шкіри. Багато вітаміну Е міститься в горіхах, капусті, в насінні соняшника, також в кропиві та кульбабі.